Sindy

 

Sindy, geboren in 1993 te Tilburg is een jonge gedreven amazone die bij de pony’s voornamelijk dressuur heeft gereden. Hier behaalde ze onderanderen mooie plaatsingen op Provinciale en Nationale LRV kampioenschappen.
In 2009 maakte ze de overstap naar de paarden en koos ze voor de springsport.

 

In 2012 werd Sindy geselecteerd voor het TTC Deurne (Talenten Trainings Centrum). Hierbij is ze een bepaalde periode begeleid geweest door Mans Buurmans en kreeg ze ook aantal lessen over sportpsychologie (verzorgd door Sanne Beijerman) en het management binnen de paardensport.

 

Sindy heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan op verschillende handel- en sportstallen waar ze verantwoordelijk was voor het zadelmak maken, doorrijden, corrigeren, parcoursklaar maken en uitbrengen op wedstrijd van paarden jong en oud.

Zo heeft ze veel geleerd op de stallen van: Koen Leemans, Jack Ansems, Bart en Miriam van der Kloet, Jan van Mensvoort en Raf Kooremans.

In 2018 besloot Sindy de stap te nemen om haar droom na te jagen en koos ervoor haar eigen weg in te slaan.

 

Sindy is van mening dat je nooit te oud bent om bij te leren. Zo heeft Sindy in het verleden al kunnen rekenen op begeleiding van verschillende goede coaches (Jaco en Jack Ansems, Mans Buurmans, Rob de Bruijn) waardoor ze een bredere en betere kijk gekregen in het opleiden en trainen van de paarden.

Doordat ze het belangrijk vind om haar rijderij met regelmaat te onderhouden blijft ze voortdurend investeren in het nemen van goede instructie. Zo wordt ze in haar training momenteel ondersteund door Teun van de Broek.